Mijn leven

Wat vind je écht belangrijk in je leven? Je koestert je vrienden & familie. Je treft elkaar buiten de deur & komt vaker bij elkaar over de vloer. Voor een drankje & een hapje of dinertje? Om te loungen & chillen? Je geniet van de momenten van rust & de uren van gezelligheid bij je thuis. Zeker nu, is dat belangrijker dan ooit! De basis van je levensgeluk ligt thuis, toch?

Knusse sfeer

Je bent interieur-bewuster. Je voelt meer voor de design-look dan de strakke design-stijl. Je hecht waarde aan een warme sfeer & een knus comfort. Organische vormen die je omarmen. Accessoires voor een persoonlijke aankleding. Genoeg plaats om je spulletjes neer te leggen, gewoon binnen handbereik & in het zicht. Opgeruimd staat misschien netjes, maar niet gezellig. Je woont & LEEFT spontaan.

Betaalbaar design

Je bent prijs-bewuster. Je houdt van de designstijl, maar niet van de designprijzen. Je hebt je goede smaak & je beperkt je budget. Je wil smaakvol wonen & ook prettig kunnen leven.

Duurzame kwaliteit

Je bent kwaliteits-bewuster. Je wil geen “goedkoop is duurkoop” meer. Je gaat voor een betere kwaliteit, in alle opzichten. Het zitcomfort, de feel van de materialen, het gebruiksgemak, de milieuvriendelijkheid .

Ruimtelijke inrichting

Je bent ruimte-bewust. Hoe creëer je een gevoel van méér ruimte, in een beperkte ruimte? Door licht & lucht vrijer spel te geven. Je plaatst meubelen op pootjes, die de vloer vrij laten. Je speelt met doorkijkjes & inkijkjes, die je gezichtsveld verruimen.

Individuele vormgeving

Je wil alle speelruimte om je meubels & woonruimte ‘vorm te geven’. Je bent een absolute fan van modulaire banken. Je kiest zelf de samenstelling & de styling van je zithoek. Ga je voor groot of klein, voor een riante poef of een lounge-element?

Je houdt van de dynamiek van bijzettafeltjes. Die zet je gemakkelijk overal neer, hoe & waar het je uitkomt.

Je plaatst comfortabele stoelen rond de eettafel. Zo kun je lekker eten & urenlang natafelen.