Meubilair met Belgische roots

Vergis je niet, De Eiken Zetel maakt geen eiken bankstellen meer. We bieden meubelcollecties en interieurconcepten aan. Onze klantenkring bestaat uit de bekende meubelzaken in het lage en middensegment. Als consument, kunt u daar onze modellen zien staan. Hoewel, De Eiken Zetel is geen merk. We werken low profile, soms anoniem voor onze relaties. In de b2b-meubelwereld is De Eiken Zetel een gevestigde naam.

Belgisch familiebedrijf

U doet zaken met een authentiek, Belgisch familiebedrijf. De Eiken Zetel bestaat sinds 1960, dus al 60 jaar. Het stokje wordt van vader op zoon doorgegeven. Die continuïteit resulteert in een warme bedrijfscultuur. We hebben hart voor de mens.

Onze missie is een gezellig thuis creëren. Comfortabel wonen draagt bij aan een gelukkig leven, nietwaar?

Onze visie is gefocust op de lange termijn: de continuïteit van het bedrijf EN onze relaties.

1000 m² showroom

U kunt inspiratie opdoen in onze vernieuwde showroom. Hier kunt u zich efficiënt en concreet oriënteren op de vele keuzemogelijkheden. 

U krijgt een overzichtelijk beeld van het assortiment. De presentatie is gestructureerd naar marktsegmenten. U kunt alle meubels real life ervaren. Voel de stof, het hout, het zitcomfort. Zie die afwerking, bewonder een detail.

U krijgt ook een duidelijk beeld van de belangrijkste, commerciële interieurtrends. Wat brengt het nieuwe meubelseizoen? Welke kleuren en materialen? Hoe zit het met de styling? Zie hoe sfeervol de nieuwste trends zijn.  

De showroom is gemaakt voor een een-op-een, business-to-business contact.

Maak een afspraak en bezoek onze showroom

Bezoek / afspraak is enkel mogelijk voor de professionele meubelhandel - niet voor particuliere klanten