Mumbai

Authentiek en ruimtebesparend

De wereld is je thuis. Je staat open voor andere culturen. Je interieur weerspiegelt je liefde voor authentieke materialen en ambachten. Je woont misschien niet riant, maar voelt je wel rijk. Mumbai is voor jou gemaakt. De vintage stijl mixt elementen uit de natuur en de industriële architectuur. De collectie draait om ruimtebesparende oplossingen.  

 

  • designed in Belgium

  • made in India

  • focused on Europe

 

Puur natuur

In Mumbai komen meerdere werelden samen. Je krijgt je geliefde mix van culturen en materialen.

Het massieve hout is door de natuur getekend. De nerven, noesten en kwasten vertellen het levensverhaal van de boom. Instinctief raak je het grillige hout aan. Je ziet en voelt het ‘puur natuur’ karakter. Iedere houtsoort is anders. Iedere boomstam is uniek. Zo maak je je interieur bijzonder.  

 

Industriële stijl

Het stoere metaal is door mensenhanden en machines bewerkt. De zwarte profielen doen je aan oude fabrieken denken. De metalen frames zijn typisch voor die industriële bouwstijl én de huidige interieurtrend.      

 

Ruimtebesparend

Mumbai is berekend op kleinere woonruimtes. ‘Small living’ is een wereldwijd fenomeen. Wie klein woont, moet zich slim inrichten. Hoe kun je ruimte besparen? Hoe kun je zelfs een gevoel van ruimte creëren?

 

  • Vrijstaand De collectie bestaat uit alleenstaande meubelstukken. Je kunt ze los van elkaar neerzetten én combineren. Je richt je langzaamaan in. Nu koop je dit, over een tijdje dat.

 

  • Compact De afmetingen van de meubels zijn op de millimeter nauwkeurig berekend. Zo bespaar je kostbare woonruimte.

 

  • Zwevend De metalen frames zorgen voor een ruimtelijk effect. Ze tillen het meubel van de grond. De vloer blijft vrij, het licht kan onbelemmerd doorstromen. Je kunt gewoon onder het meubel doorkijken. Zo creëer je gevoelsmatig meer ruimte.

   

  • Multifunctioneel De meubelstukken laten zich willekeurig inzetten én neerzetten. Je kunt één meubelstuk voor meerdere doeleinden én in alle ruimtes gebruiken. Bekijk je het meubel met een open mind? Dan zul je versteld staan van zijn vele mogelijkheden. Van het bureau kun je misschien een kaptafel maken?

 

  • Uniform De meubelstukken volgen hetzelfde design, met dezelfde materialen.  Je kunt zelfs de eetkamerstoelen en de banken in een en dezelfde stof laten bekleden. Zo vormt Mumbai de rode draad in je interieur. Die uniformiteit zorgt voor visuele rust in je kamer. Je woonruimte lijkt opeens groter.

 

Je vindt de Mumbai-collectie bij diverse meubelzaken in België, Nederland en Frankrijk.